Bongo Kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de Bongo Kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

Bongo’s zijn originele belevenisbonnen die uit worden gegeven door Smart&Co. Deze cadeaubonnen zijn uniek en maken van je weekendje weg en dagactiviteit een ware belevenis. De bon geeft recht op een arrangement zoals dat op de website van het bedrijf en in het bijbehorende boekje wordt beschreven. Door gebruik te maken van de kortingcode op onze website kun je een voordeel behalen bij de aanschaf van een Bongo. Klik dus snel op de speciale button en pak je voordeel.

Bongo
Met Bongo kun je kiezen uit originele belevenisbonnen met een aantal unieke ervaringen, dit kan zowel dicht bij huis zijn of even wat verder weg. Als de bon een geschenk is dan kies je als schenker het thema van de belevenisbon. De uiteindelijke ontvanger bepaalt dan zelf welk arrangement uit dat thema er gekozen zal worden. Inmiddels kun je al kiezen uit meer dan vijftig thema’s. De adressen die je in het Bongoaanbod aantreft, zijn zorgvuldig geselecteerd door de medewerkers van Bongo en worden op een eerlijke en transparante manieren aan je getoond.Waarom Bongo?


Bij Bongo worden geen mooiere verhalen verteld dan dat het in werkelijkheid is. Je krijgt wat je ziet. Dit geldt niet alleen voor de omgeving maar ook voor de accommodatie waar je in terecht kan komen. Verder biedt Bongo je een sterk aanbod
met adressen die vooraf op basis van strenge selectiecriteria: ligging, karakter, luxe en voorzieningenniveau zijn beoordeeld. Een hotel zal tenminste twee van deze kenmerken goed moeten scoren. Uiteraard zal eveneens de prijs van een Bongo juist dienen te zijn. Wanneer je een belevenisbon aanschaft van een bepaald bedrag dan kun je ervan op aan dat alle vermelde arrangementen zeker deze prijs waard zijn. Bongo wil het je zo eenvoudig mogelijk maken en daarom kan de ontvanger de meeste Bongohotels rechtstreeks reserveren via de website www.usebongo.be. Bovendien weet je zo meteen voor welke data het hotel nog kamers beschikbaar heeft.

Op het moment dat je bovenop dit arrangement iets extra wilt, dan dien je dit ter plaatse bij te betalen. Het nemen van extra’s is uiteraard niet verplicht. Wel zijn er in een aantal gevallen enkele bijkomende kosten (zoals parkeerkosten of toeristenbelasting) die je nog af dient te rekenen

Om te beslissen wat je precies wilt gaan doen heb je zes maanden de tijd. Dan worden namelijk nieuwe bonnen in omloop gebracht met andere belevenissen. Het is overigens mogelijk om via de Bongoshop of online de Bongo’s te verlengen. Het is zelfs mogelijk om in de Bongo helemaal in te ruilen. In dat geval dien je er wel rekening meer te houden dat er administratiekosten in rekening worden gebracht per bon die je inruilt.

Een ander voordeel van een Bongom is dat er geen naam en geen waarde op staat vermeld. De bon kun je dus gemakkelijk cadeau doen zonder dat direct bekend wordt wat je voor het presentje betaald hebt. Doordat de Bongo niet op naam staat is deze door iedereen in te wisselen.

Door de kortingscode elders op deze website te gebruiken zal de aanschaf van een Bongo nog aantrekkelijker worden. De kortingcode geeft namelijk recht op een extraatje, bijvoorbeeld in de vorm van een korting. De kortingcode kan echter van tijd tot tijd veranderen en dus steeds weer een nieuwe verrassing opleveren. Klik dus snel op de button en pak mee dat voordeel!

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top