Connections Kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de Connections Kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

Bij Connections begint je reis pas echt. Het maakt daarbij niet uit of je nu van trendy wereldsteden houdt of van authentieke reisbestemmingen en ook niet of je liever alleen, met zijn tweeën of in groepsverband reist. Connections zal je reislust alleen maar aanmoedigen en je helpen om je reis te organiseren. Op de website van het bedrijf vind je een breed aanbod aan vluchten, stedentrips, hotels en rondreizen. Voor iedereen en voor ieder budget is er wel een geschikte reis te vinden. Ga op zoek naar inspiratie en vind uiteindelijk de reis van je dromen bij Connections.

Connections

Het bedrijf Connections is volledig Belgisch en één van de grootste reisorganisaties in het land. Connections heeft zich weten te specialiseren in de meest voordelige luchtvaarttickets over heel de wereld en in reizen voor iedereen die op een vrije, avontuurlijke wijze de wereld wil ontdekken en zoveel mogelijk nieuwe ervaringen op wil doen. Het bedrijf kan putten uit ruim 25 jaar ervaring in de reisindustrie en heeft onder andere een netwerk van dertig travel shops en een eigen call center.

Waarom Connections?


Bovendien biedt Connections een eigen reisbrochures aan in een kenmerkende krantenstijl. Canada en de Verenigde Staten, maar eveneens Zuid-Amerika, Azië, Australië en Zuidelijk Afrika zijn niet langer weg te denken uit het aanbod. De rode draad binnen het bedrijf vormen originele reisformules. Als het gaat over New York dan mag Connections als onbetwiste marktleider worden beschouwd.

De dynamische crew van Connections heeft veel reiservaring en een gedegen opleiding om de klant optimaal bij te kunnen staan bij het organiseren van een reis. Het bedrijf laat zich door grenzen niet beperken: het wordt geleid door Belgen van beide taalgroepen en beschikt over een multicultureel team. Zo kan er worden ingespeeld op typische noden van de klant en op nieuwe tendensen. Bovendien is Connections bewust met het milieu bezig en tevens sociaal geëngageerd.

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top