DMLights Kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de DMLights Kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

DMLights is één van de grootste webshops die zich gericht heeft op de verkoop van design verlichting en toebehoren. Het aanbod bestaat uit een uitgebreid assortiment verlichting van een heleboel grote merken en ontwerpers. DMLights heeft zich gespecialiseerd in verlichting van onder meer bedrijven als: Artemide, DeltaLight, Moooi, Diesel with Foscarini, Flos, Philips, Massive, Lirio, Luceplan, Fontana Arte en nog een heleboel andere merken. Al deze merken zijn snel, eenvoudig en veilig te bestellen in de webwinkel van DMLights. Behalve de verlichting vindt je ook installatie materiaal van merken zoals Bticino, Niko en B-Logicx domotica. Verder verkoopt DMLights lampen van de merken Osram en Megaman. DMLights vindt het belangrijk dat de verlichting tegen de scherpste prijs aan wordt geboden.

DMLights

Het bedrijf doet er alles aan om het aanbod aan design verlichting zo laagdrempelig mogelijk te maken voor de klant. Het is namelijk van belang dat je je gewenste producten zo snel mogelijk terug weet te vinden. Wanneer je op zoek bent naar een specifieke lamp of schakelmateriaal of als je gewoonweg naar inspiratie op zoek bent dan is het mogelijk om op verschillende manieren door de webwinkel navigeren. Je kunt starten vanaf de productcategorie maar je kunt ook verlichting zoeken uitgaande van een specifiek merk, een ruimte, een stijl of een ontwerper. Op het moment dat deze menu’s niet genoeg blijken te zijn, kun je de zoekfunctie gebruiken om efficiënt en snel bij de gewenste verlichting te kunnen komen.

Waarom DMLights?


De meest belangrijke doelstelling van DMLights is de tevredenheid van de klanten. Het bedrijf doet voortdurende zijn best om de klant zowel een tevreden gevoel als de juiste verlichting te geven. DMLights meldt dan ook met grote trots dat er al 45.000 tevreden klanten in het bestand staan. Uiteraard wil het bedrijf hier nog niet stoppen en wil DMLights iedereen een prima service aanbieden.

Naast de moderne verlichting die DMLights doorgaans verkoopt bevat het aanbod ook retro en klassieke verlichting. Kortom: er is voor iedere smaak en iedere stijl wel iets te vinden. Wanneer er iets onduidelijk is over het aanbod of heb je een vraag over een specifieke lamp dan kun je altijd met het bedrijf contact opnemen. Het team van lichtadviseurs staat klaar om je verder te helpen. Van hen krijg je professioneel advies op maat en zij kennen het aanbod en de merken door en door.

Als je je droomlamp hebt gevonden dan kunt je die snel en veilig in de webwinkel bestellen. DMLights zorgen er vervolgens voor dat er een snelle levering zal plaatsvinden. Om het vinden van je droomlamp nog gemakkelijker, en het shoppen nog aantrekkelijker, te maken kun je regelmatig gebruik maken van kortingcodes en andere aanbiedingsacties. Om te zien wat de huidige aanbiedingen inhouden kun je op de speciale button klikken elders op onze webpagina. Zo kun je extra voordelig een lichtje opsteken in de webwinkel en de diensten van DMLights uitproberen

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top