Fotofabriek Kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de Fotofabriek Kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

Voor het vormgeven en bewerken van fotoproducten biedt Fotofabriek.nl een gratis softwarepakket zodat je een product kunt maken met een perfecte kwaliteit. Zo maak je bijvoorbeeld een fotoalbum, verjaardagskalender, foto op canvas, wenskaarten of één van de vele andere fotoproducten uit het assortiment. En dat alles gewoon op je eigen computer. Het bestand verstuur je vervolgens naar de fotoservice van Fotofabriek.nl. Deskundige medewerkers van Fotofabriek.nl drukken, binden en verpakken het product op een professionele manier en verzenden de bestelling binnen twee dagen tot zeven werkdagen (afhankelijk van het product) naar elk adres binnen België, Nederland en Duitsland.

Fotofabriek.nl

Fotofabriek.nl vormt een onderdeel van Chris Russell BV. Dit is een full-service reclamebureau annex digitale drukkerij. Het bedrijf verzorgt al ruim twintig jaar reclame en drukwerk voor toonaangevende Nederlandse winkelketens. Via Fotofabriek.nl kun je nu profiteren van deze uitgebreide kennis en expertise op het gebied van fotobewerking en digitaal afdrukken.

Waarom Fotofabriek.nl?

 • De gratis softwarepakket zorgt voor het creeeren van fotoproducten met een perfecte kwaliteit.
 • De bestanden maak je gewoon op je eigen computer en verstuur deze digitaal naar de Fotofabriek.
 • Fotofabriek.nl drukt, bindt en verpakt het product op professionele manier.
 • De bestelling is binnen twee tot zeven werkdagen bij je in huis.

Ben je een nieuwe klant van Fotofabriek.nl en heb je dus nog geen account? Maak dan snel en gemakkelijk een account aan. Elke nieuwe klant krijgt namelijk een welkomstkorting van € 7,50. Je kunt zowel jezelf registreren om deze korting te ontvangen als rechtsreeks de kortingscode aanvragen. Verder kun je speciale button gebruiken op onze website om nog meer kortingscodes te ontvangen.

De welkomstvoucher, in de registratiebevestiging, kun je gebruiken voordat je een betaalmethode gaat kiezen in de webwinkel. Let daarbij goed op dat je de code goed over hebt genomen en dat er geen spatie voor of achter de code staat. Je kunt deze code slechts eenmalig opvragen en eenmaal gebruiken per adres of persoon, bij een besteding van minimaal €30,- exclusief de verzendkosten en niet gecombineerd met andere acties en actiecodes. Uiteraard dien je de kortingcode te gebruiken binnen de gestelde geldigheidsperiode. Wanneer is verlopen zal namelijk ook de korting komen te vervallen. Wanneer je een kortingcode bij je geuploade order in wilt wisselen en je ondervindt problemen dan kun je beter de order niet verzenden maar eerst contact op met de klantenservice van Fotofabriek.nl.

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top