JM-Bruneau Kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de JM-Bruneau Kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

Voor een uitgebreid assortiment aan kantoormeubelen, -uitrusting en – benodigdheden kun je vandaag de dag het best terecht bij de marktleider op dit gebied: JM-Bruneau.be. Dit bedrijf is met name marktleider wanneer het gaat om de verkoop via het internet.

JM-Bruneau.be
De laatste vijftig jaar hebben de producten een enorme evolutie doorgemaakt en worden de pakketten niet langer door Jean-Marie Bruneau zelf met de fiets afgeleverd. Maar het bedrijf bleef wel onveranderd: Bruneau blijft zich inzetten om zorgvuldig uitgekozen, kwalitatief hoogwaardige producten tegen de meest gunstige prijzen aan te bieden en om klanten tevreden te stellen door een onberispelijke service die de verwachtingen dienen te overtreffen.

JM-Bruneau heeft zowel een papieren catalogus die bestaat uit ruim zevenhonderd pagina’s en zo’n vijftienduizend verwijzingenals een website waarop deze terug kunnen worden gevonden. Alle artikelen zijn in voorraad, zodat deze overal in ons land, Frankrijk, Nederland, Luxemburg, Spanje en Duitsland binnen 24 uur geleverd kunnen worden. Door gebruik te maken van de kortingscode kun je vaak extra voordelig een aankoop doen bij JM-Bruneau.be. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is te klikken op de daarvoor bestemde button op deze webpagina.

Waarom JM-Bruneau.be?


Een belangrijk voordeel van is dat JM-Bruneau.be beschikt over unieke technische en menselijke middelen om haar klanten iedere dag weer bij te kunnen staan:

Klantenservice heeft constant een centrale plaats vervuld in Bruneau’s bedrijfsfilosofie. JM-Bruneau.be is erin geslaagd om deze filosofie te blijven toepassen zonder in te binden. Klanten tevreden stellen wil zeggen in kunnen leven in hun situatie, luisteren naar hun wensen en hen objectief begeleiden in hun keuze. Bovendien streeft JM-Bruneau.be voortdurend naar een optimale kwaliteitsgarantie (door de selectie en de controle van de leveranciers en hun producten, hierbij rekening houdend met hun opmerkingen). Kortom: de taak van JM-Bruneau gaat verder dan het leveren van goederen. Het bedrijf profileert zich naar haar klanten toe als een volwaardige partner.

Het bedrijf beschikt over een prima callcenter. Ruim 160 adviseurs staan je graag te woord. Hier krijg je nog een uitzonderlijk onthaal en uitstekende service, zo wordt 99 procent van de oproepen worden direct beantwoord, waarvan 80 procent in minder dan tien seconden.

JM-Bruneau.be is een voortreffelijke, logistieke onderneming. Ruim achttien hectare in les Ulis (Essonne) en 77 000 vierkante meter opslagruimte die is uitgerust met de nieuwste technologieën: wat zorgt voor een snelle registratie van bestellingen en waar er een automatische voorbereiding van de pakketten wordt ingezet.

Een groot voertuigenpark behoort ook tot JM-Brauneau.be. Het is dan ook niet vreemd dat Bruneau al een decennium geleden als eerste Franse bedrijf voor haar verkoop op afstand het ISO-9001 kwaliteitscertificaat heeft weten te behalen.

JM-Bruneau.be werkt actief mee aan een duurzame ontwikkeling. Het bedrijf zet zich in voor het welzijn van de aarde door producten aan te bieden die door het WMF warm worden aanbevolen. WNF is de grootste organisatie voor natuurbescherming ter wereld. Bovendien maakt het gebruik van leveranciers die begaan zijn met het behoud van de natuur. Bruneau spoort hen aan om ecologische producten te produceren en om de gestelde ISO 14001 norm na te leven.

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top