Plopsaland Tickets Kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de Plopsaland Tickets Kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

Op het moment dat je een bezoek wilt brengen aan Plopsaland De Panne, Plopsaland Coo, Plopsa Indoor Hasselt, Plosa Indoor Coevorden of Holiday Park dan weet je dat je een dag tegemoet gaat vol spanning en plezier. Vooraf de tickets is daarbij overigens erg handig (en dus geen wachtrij voor de kassa). Om de voorpret nog meer te vergroten kun je een kortingcode gebruiken om de tickets voordeliger aan te schaffen. Druk dus snel op de speciale button op deze website en bekijk snel je voordeel!

Plopsa Tickets

Plopsa, de themaparkdivisie binnen het succesvolle bedrijf Studio 100, bestaat uit een vijftal parken: Het themapark Plopsaland De Panne, het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo. In het jaar 2010 opende het eerste Plopsa-park in Nederland haar deuren: Plopsa Indoor Coevorden en in datzelfde jaar nam Plopsa eveneens het pretpark Holiday Park in Duitsland over. De Plopsa-parken combineren de magie van de figuren, die zo kenmerkend zijn voor Studio 100, met het plezier van een heleboel topattracties in een unieke omgeving.


Waarom Plopsa Tickets?

Voordat je afreist naar één van de Plopsa parken is het in de regel erg handig om de tickets al op zak te hebben. Niet alleen hoef je dan bij aankomst op het park niet meer in de rij voor een kassa plaats te nemen, ook kan het je behoorlijk wat geld besparen. Door een ticket bij Plopsa Tickets te kopen bespaar je dus,tijd, een wachtrij en ook nog eens geld. Dit laatste geldt zeker wanneer je ook nog eens gebruik hebt gemaakt van de kortingscode die je elders op onze site kunt vinden. Om te zien om welk voordeel het gaat druk je gewoon op de daarvoor bestemde knop, volg de instructies en pak je voordeel voor een gezellig dagje uit samen met kabouter Plop, Mega Mindy, Bumba en al hun vriendjes.

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top